JAG BOR OCH ARBETAR UTOMLANDS UNDER ÅRET 2016 OCH KAN DÄRFÖR INTE TA NYA UPPDRAG UNDER DENNA TIDEN. ÄR NI TIDIGARE KUND OCH ÖNSKAR GÖRA FLER BESTÄLLNINGAR SÅ GÅR DET JÄTTEBRA. MYCKET VÄLKOMMEN IGEN!

Frågor och Svar - Katt

Vad kostar en kattfotografering?
Alla mina priser kommer jag lägga ut på min hemsida inom kort. Sidan är ny och jag har inte hunnit uppdatera priser för denna sida. Sålänge kontakta mig gärna så skickar jag en prislista via mail och jag svarar gärna på era frågor.

Hur går det till?
Vi bokar alltid in en timme för fotograferingen. Jag fotograferar en serie bilder på din katt dvs sittande, liggande, huvudbild mm. Vilka bilder som vi tar beror lite på vad er katt vill och jag försöker ta så varierande bilder som möjligt. Är det en raskatt så ser jag även till rasens speciella egenskaper. En katt kan vara försiktig, busig, osäker, framåt osv och jag försöker känna av kattens personlighet och humör för att fotograferingen ska gå så bra som möjligt. Jag vill att det ska vara roligt för er katt att bli fotograferad och det hjälps vi åt med tillsammans med mycket bus och lek och inga tvång. I annat fall kan det hända att er katt tröttnar eller blir rädd eller rent av blir sur. Studion ligger på källarplan och är lugn och tyst och idealisk för kattfotografering. Några dagar efter fotograferingen så lägger vi upp era provbilder på ett privat galleri på internet där ni kan se och välja era bilder. Bilderna kan ni få i färg eller svartvitt. Fotograferingskostnaden betalar ni vid fotograferingen och bilderna vid leverans.

Vad ska jag ta med mig?
Ta gärna med favoritleksaken eller vippan även om jag har egna vippor i studion. Vid katt fotografering bör man vara två som hjälps åt speciellt om ni tänkt fota flera katter och tillsammans. Jag har erfarenheten att det ofta blir svårt utan extra hjälp.

Hur gör vi vid olika väder?
Är det mycket varmt ute så kan det vara en ide att boka om din fotografering till en annan dag. Din katt blir lättare trött och kan må dåligt av värmen. Min studio är sval på sommaren så om det inte är väldigt varmt så funkar det bra i studion. Jag vill verkligen att ni åker bil till mig med er katt då katten mår bäst av det och är lugnare när den kommer hit.

Tillbaka till galleri