JAG BOR OCH ARBETAR UTOMLANDS UNDER ÅRET 2016 OCH KAN DÄRFÖR INTE TA NYA UPPDRAG UNDER DENNA TIDEN. ÄR NI TIDIGARE KUND OCH ÖNSKAR GÖRA FLER BESTÄLLNINGAR SÅ GÅR DET JÄTTEBRA. MYCKET VÄLKOMMEN IGEN!

Frågor och Svar - Hund

Vad kostar en hundfotografering?
Alla mina priser kommer jag lägga ut på min hemsida inom kort. Sidan är ny och jag har inte hunnit uppdatera priser för denna sida. Sålänge kontakta mig gärna så skickar jag en prislista via mail och jag svarar gärna på era frågor.

Hur går det till?
Vi bokar alltid in en timme för fotografering även om vi oftast är färdiga tidigare. Jag fotograferar en serie bilder på din hund dvs sittande, liggande, huvudbild mm. Vilka bilder som vi tar beror lite på vad er hund vill och jag försöker ta så varierande bilder som möjligt. Några dagar efter fotograferingen så lägger vi upp era provbilder på ett privat galleri på internet där ni kan se och välja era bilder. Bilderna kan ni få i färg eller svartvitt. Fotograferingskostnaden betalar ni vid fotograferingen och bilderna vid leverans. Jag vill att det ska vara roligt för hunden att bli fotograferad och det hjälps vi åt med tillsammans med mycket bus och lek och inga tvång. I annat fall kan det hända att er hund tröttnar eller rent av blir sur och då kan det synas på blicken på hunden och då även på bilderna. Så mitt bästa råd är mycket beröm och uppmuntran så blir det finfina bilder. En och annan godisbit och favoritleksaken kan också göra susen. Mutor är tillåtna hos mig :)

Hur gör vi vid olika väder?
Är det mycket varmt ute så kan det vara en ide att boka om din fotografering till en annan dag. Din hund blir lättare trött och vissa hundraser hänger då ute med tungan mycket och man kanske inte vill ha bara bilder med tungan ute. Min studio är sval på sommaren så om det inte är väldigt varmt så funkar det bra i studion. Har ni möjlighet till att åka bil när det är regn och blaskväder så är det toppen. Även en kortare promenad kan göra en hund smutsig och blöt. Handdukar finns här annars för blöta vovvetassar att torka sig med.

Behöver jag ta med något?
Ta gärna med en favoritleksak. Många hundar känner sig trygga med favoritfilten att kunna ligga på. GODIS förstås! Om ni har möjlighet så ta jättegärna med en extra person som kan hjälpa till vid fotograferingen.

Tillbaka till galleri