15 november, 2013

Prinsessan i Hagaparken!

Det finns hur många träd som helst i Hagaparken men bara på ett ställe hittade jag de här fina löven! Resten hade fallit av och blivit bruna och tråkiga men de här var härligt gula precis som jag ville ha dem men jag fick leta en bra stund. Nu rekar jag alltid innan en fotografering så när jag träffade dagens modeller så hade jag noggrant redan innan sett ut fotograferingsplatsen.  Wida skulle fotograferas och vi bestämde om för Hagaparken och höll tummarna för att det inte skulle regna och vi klarade oss galant. Vi bokar alltid preliminärt när det gäller utomhusbilder så ifall vädret skulle vara dåligt så bokar vi om till en annan dag.

Wida och Cecilia busade och pussades och kramades och jag fotade allt vad jag kunde för att få med alla de fina känslorna mellan dem så det blev så fina bilder som möjligt. Hagaparksflanerare gick förbi och utropade åhh vad sööööt...så fint...hela titen åhhhh!!! Speciellt när vi la Wida ensam bland löven då stannade folk och tittade. Och visst är hon fantastiskt söt bland löven Wida!

Nu ser jag fram emot att fota fler bebisar bland körsbärsträden ivår! Tänk er en liten tjej bland rosa blommorna...vore inte det jättevackert! Så boka mig så när de blommar...ni kommer få de allra finaste och coolaste bilderna !!!

 

 

 

Ny kommentar