JAG BOR OCH ARBETAR UTOMLANDS UNDER ÅRET 2016 OCH KAN DÄRFÖR INTE TA NYA UPPDRAG UNDER DENNA TIDEN. ÄR NI TIDIGARE KUND OCH ÖNSKAR GÖRA FLER BESTÄLLNINGAR SÅ GÅR DET JÄTTEBRA. MYCKET VÄLKOMMEN IGEN!
12 oktober, 2013

Hej och välkommen till min nya hemsida!!!

Nu är den här...min efterlängtade nya hemsida!!!... och jag är så jätteglad över den!

En ny och enkel och fräsch sida med många nya bilder och inte minst bloggen där jag kommer skriva om det allra senaste jag gjort och lite annat skoj som händer. Kika in då och då för här händer det mycket nytt nu i höst...nya spännade uppdrag och bilder!

Passade på att byta bilden på mig själv mot en lite nyare men det kommer en ännu nyare snart :) Som ni ser är inte alla bilder inlagda än men det kommer fler bilder snart, många fler så snart jag bara kan och så mer text. Jag är jättetacksam för alla åsikter kring hemsidan, om sånt som kan förbättras eller bara vad ni tycker. Skulle något inte fungera som det ska så hör då jättegärna av er till mig!

Nytt är också formuläret där man enkelt och snabbt kan kontakta mig. Verkligen praktiskt tycker jag och är extra glad över det!... Och tänk sidan hade bara varit uppen i någon timme då jag fick en bröllopsförfrågan från en kund via formuläret. Behövde inte fundera länge på om formuläret fungerade :).  Nytt är också menyn "eget arbete" där jag kommer lägga upp lite från mina egna arbeten och även bilder från tidigare utställningar som inte riktigt passar i de andra menyerna. Vill gärna visa vad jag tycker om att fotografera på fritiden när jag inte tar kunduppdrag. Räkna med en hel del naturbilder under året som kommer. Tänkte nämligen lära mig mer om naturfotografering så mina alster kommer jag lägga där. Där har ni chansen att följa min utveckling som naturfotograf på fritiden.

Ja mycket roligt kommer jag lägga upp här på bloggen. Njut alla av den vackra hösten med dess vackra färger och friska luft! 

Åsa :) 

Ny kommentar